Každý má maminku len jednu.

Preto keď mi moja maminka oznámila, že má bolesti a ako sa cíti hneď som ju vyspovedala. Vždy keď mala akékoľvek zdravotné problémy si vypočula môj názor ako sa má preliečiť. Bolo to vážne a cítila sa zle.

Článok pokračuje pod reklamou.

Všetko nasvedčovalo tomu, že ide o zápal hrubého čreva aj keď mi to spočiatku pripadalo ako zápal močového mechúra. Ale keď mi opísala bolesti a naviac to, že v stolici má ružovú krv bola som presvedčená, že mám pravdu. Na nasledujúci deň sa vybrala k lekárovi,aby určil diagnózu.

 

Potvrdilo sa to,čo som predpokladala. Lekár jej naordinoval silné antibiotiká, tri dni úplne bez jedla len na vode a ešte pre istotu priložil lístok v prípade akútnych bolestí lístok na príjem do nemocnice. Maminka bola veľmi prelaknutá a pýtala sa na môj názor čo má urobiť. Ja som jej dala na výber. Buď budeš užívať silné antibiotiká a hrozí Ti nemocnica alebo ideme na liečbu zdravou liečivou stravou, čajíkmi, tinktúrami a hlavne dôsledným dodržiavaním režimu.

 

Po jej uvážení medzi mnou a lekárom si vybrala moju variantu. A dnes môžem povedať tú správnu. Liečila som ju tinktúrami na imunitu a na infekcie, koloidným striebrom, silným vývarom zo zeleniny a umeboschi slivkami. Po troch dňoch sme pridali v malých množstvách vývar z ryže, varenú zeleninu. Pila aj neperlivú vodu. Neskôr prechádzala na tuhú stravu ako ryža, ktorá lieči hrubé črevo. Pridali sa aj fazuľové čisté vývary. Sledovala som ako sa zlepšuje jej zdravotný stav ( denne  som ju trikrát osobne kontrolovala).

 

Na kontrole po troch dňoch ( veľmi krátky čas ) lekár skonštatoval, že zápal ustúpil a celkový stav je uspokojúci. Doteraz však netuší, že to bolo vďaka zdravej strave. Som rada, že maminka sa zo zápalu dostala a zotavila sa.

 

Zato všetko čo som jej vedela poradiť ďakujem p.Petrovi Planietovi zakladateľovi stránky elementov zdravia.

 

Záleží na nás ako sa postavíme k svojmu zdraviu.Máme na výber len dve možnosti konzumovať potraviny aj tie ,ktoré nám škodia a lieky mať v pohotovosti
alebo stravovať sa prirodzene a s rozumom byť vitálny a užívať si život v radosti a bez chorôb.

 

Zdravie máme len jedno preto si ho vážme!

 

Silvia Pintérová

ZDIEĽAJTE